Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Algemene informatie aankomende studenten

07/07/2014

Alle belangrijke informatie voor aankomende studenten is te vinden op de centrale welkom pagina van de TU Delft en op de specieke welkom pagina Civiele Techniek. Daarnaast worden de meeste dingen ook uitgelegd in onderstaand filmpje.

Ontvangst weekend / week

Daarnaast is het erg leuk en zinvol je in te schrijven voor het Civiel Ontvangst Weekend (COW) en de aansluitende delftsche Ontvanst Week (OWEE). Hier leer je kennis maakt met je mede aankomende studenten. Het COW weekend vindt plaats van donderdag 14 augustus t/m zondag 17 augustus en de OWEE week van maandag 18 augustus t/m vrijdag 22 augustus. Inschijven hiervoor kan via de websites van het COW en/of de OWEE.

[25-juli]: Het Civiel Ontvangst Weekend is vollig vol. Je kan je hiervoor dus niet meer inschrijven. Voor de OWEE kan je je nog wel inschrijven.

FAQ

  • Introductie studie: De 1e collegedag is maandag 1 september 2014. Je wordt dan om 10:00 verwacht op de 1e etage van de faculteit CiTG (stevinweg 1, Delft).
  • Ontvanst programma: Hier het programma voor de ontvangst 1e jaars studenten Civiele Techniek
  • JaarindelingAcademische jaarplanning 2014-2015
  • Vakkenpakket: Op deze pagina en op studiegids is meer te vinden over de inhoud van de studie.
  • Boekenlijst: Hier een overzicht van de boeken voor het eerste kwartaal. Het is nog niet noodzakelijk om nu al boeken aan te schaffen; dit kan ook wachten tot het begin van het collegejaar.
  • Laptops: Een laptop is NIET verplicht maar wordt sterk aangeraden. De laptops die worden aangeboden via het laptop project van de TU Delft zijn in staat om grote software programma's goed te draaien. Op de faculteit zijn ook vaste computers te vinden die deze software hebben. Echter is het mogelijk dat in de toekomst een laptop wel verplicht wordt en daarom is het handig om deze nu al aan te schaffen. De laptops die worden aangeboden (laptop project) zijn goed genoeg voor je hele studententijd. Zie ook de website van de TU Delft

Partners