Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Prof. dr. Andrei Metrikine wint docent van het jaar verkiezing

10/09/2014

Ieder jaar wordt door Het Gezelschap "Practische Studie" de docent van het jaar verkiezing georganiseerd. Hierbij wordt er voor de bachelor en voor elke masterrichting een winnaar verkozen. Daarnaast wordt er een algehele winnaar namens de faculteit aangedragen voor de TU brede verkiezing van docent van het jaar.

Dit jaar is Prof. dr. Andrei Metrikine verkozen tot docent van het jaar van de faculteit CiTG. Prof. dr. Andrei Metrikine wordt door studenten van zowel de bachelor als de master geprezen om zijn vermogen om moeilijke abstracte onderwerpen op een begrijpbare en gestructureerde manier uit te leggen. Op elke vraag die gesteld wordt probeert hij ten allen tijde een antwoord te geven dat volstaat.

Naast de overkoepelende titel is hij ook verkozen tot beste docent van de masterrichtingen Structural Engineering en Offshore Engineering. Voor de andere tracks zijn het geworden: ir. Judith Bosboom voor Hydraulic Engineering en Prof. dr. ir. Serge Hoogendoorn voor Transport en Planning. Bij de overige master tracks kon helaas geen winnaar worden aangewezen vanwege een te klein aantal stemmen. Tot beste bachelor docent is dit jaar Prof. dr. ir. Jan Rots verkozen.

De uitslag van de TU brede verkiezing zal bekend worden gemaakt op 13 november.

 

Partners