Max Bögl

Website
http://www.max-boegl.de
Werkgebied
Civiele Techniek

Over Max Bögl

Max Bögl Nederland B.V. is al meer dan 10 jaar actief in Nederland en onderdeel van de Max Bögl Groep, een multinational met een jaaromzet van ca 1,5 miljard euro en wereldwijd meer dan 6.000 hooggekwalificeerde medewerkers. Max Bögl behoort tot de top 5 van de grootse Duitse bouwbedrijven en is bovendien ook het grootste Duitse bouwbedrijf in familiebezit, inmiddels in de derde generatie. In onze visie staan communiceren, door naar elkaar te luisteren en reageren, combineren, door te binden en verbinden, creëren, door te sturen op waardecreatie centraal. 

De innovatieve instelling op technologisch en organisatorisch gebied heeft Max Bögl van een aanbieder van loutere bouwprestaties gemaakt tot een internationaal actieve technologie- en dienstverleningsonderneming. Binnen de Nederlandse markt richten wij ons op de markten infrastructuur, utiliteitsbouw en energie. De in de vele jaren verworven know-how combinatie met de competentie en innovatiekracht wordt weer gespiegeld in een groot aantal representatieve en prestigieuze bouwprojecten, zoals de diepe stations van de Noord/Zuidlijn in het centrum van Amsterdam, de IJsselbrug te Zwolle, de Stadsbrug over de Waal te Nijmegen en het Fletcher Hotel aan de A2. Internationaal behoren stadions, hogesnelheidslijnen, bruggen, rioolwaterzuiveringen, ondergronds bouwen tot de projecten van de Max Bögl Groep. Kortom, bij Max Bögl behoren eigenlijk alle denkbare onderdelen in de civiele techniek tot de mogelijkheden. 

Bij de vele projecten en vakgebieden kunnen wij onze eigen ervaring, kennis en kunde toepassen en toevoegen. Wij streven ernaar om vanuit elke vraag een oplossing te bieden aan onze opdrachtgevers. Innovatie zit prominent in het DNA van Max Bögl, onze mensen zijn gedreven, weten van aanpakken en blijven van nature innoveren dag in dag uit. Onderscheidend zijn wij door onze inbreng en toepassing van nieuwe inzichten en nieuwe ideeën. Kenmerkend zijn betrokkenheid en bevlogenheid door de gehele organisatie. 

Sponsoren

  • Max Bögl
  • Brunel
  • Practische Studie
  • Van Oord
  • VolkerWessels
  • Tideway
  • LievenseCSO
  • Continu

Realisatie: verenigingenweb