Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

LUSTRUM - Zeepkistenrace

Woensdag 1 mei is het eindelijk tijd voor de meeste spannende en begeerde race van de campus, namelijk de zeepkistenrace van het 26e lustrum van Civiele Techniek! Om 15:00 zal de baan worden geopend en zullen de racers zich klaar gaan maken. Snelheid, enthousiasme en gedrevenheid is niet het enige wat je nodig hebt om deze wedstrijd bij te kunnen wonen, ook een mooie versierde skelter is erg belangrijk. Begin daarom alvast met het ontwerpen van je skelter en stel een team samen waarmee je denkt te kunnen winnen! Niet in het bezit van een (oude) skelter? Niet getreurd… laat het ons weten zodat wij er eentje voor jou kunnen regelen! 
Maar dit is gelukkig nog niet alles. Na afloop kan je een heerlijk drankje komen halen in PSOR en wie weet staat er daar nog wel iets lekkers op je te wachten en zal je buikje rijkelijk gevuld worden. 

Belangrijk om te weten is dat er maar één iemand per groep op de skelter mag zitten, de rest mag natuurlijk aan de zijlijn aanmoedigen ! Bij teveel inschrijvingen zal er een loting zijn voor deelname.

Wat? Zeepkistenrace 
Wanneer? 1 mei 2024 van 15:00 tot 19:00
Prijs? Gratis!
Belangrijk! Naar aanleiding van de inschrijvingen zal gekeken worden of er geloot moet worden.
Eten? Voor de bbq na de race hoef je je niet in te schrijven.

Inschrijving is per persoon/groep, max van ongeveer 6 personen. 
-    1 persoon per zeepkist 
-    Inschrijving is bindend
-    Skelters kunnen door ons worden geregeld, mits er een goed ontwerp/plan om de zeepkist te pimpen naar lustrum-ps@tudelft.nl wordt gestuurd uiterlijk 22/04 om 23:00. In overeenstemming met het ontwerpplan zal er in overleg ook budget beschikbaar zijn. Wij zullen een moment faciliteren om de zeepkist op de faculteit te pimpen (deze worden later gecommuniceerd), maar voel je vrij om buiten deze tijden aan de slag te gaan.

LET OP! Inschrijvingen sluiten 22 april om 23:59

 

Partners