Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Extern Maart

12/03/2015

Traineeship: Past Tauw bij jou?


  
15 young professionals maken kans op een traineeship bij Tauw
Ben jij (bijna) klaar met je opleiding en wil je de eerste stap in je carrière maken? Meld je dan aan voor de Tauw Trainee Selectiedag! Uit de aanmeldingen worden de beste kandidaten geselecteerd. Op woensdag 8 april kun jij één van de 80 young professionals zijn die kans maakt op een traineeship van anderhalf jaar bij ons internationale advies- en ingenieursbureau.

Wie zoeken we?
Je hebt onlangs een relevante opleiding afgerond of je studeert uiterlijk in juni 2015 af. Daarnaast heb je niet meer dan 1 jaar werkervaring. 
Relevante opleidingen zijn universitaire en HBO-opleidingen in de volgende werkvelden:
• Milieu
• Civiel
• Water
• Bodem
• Ruimtelijke ontwikkeling

Wat moet je daarvoor doen?
Heel simpel: vul vóór 16 maart 2015 het aanmeldformulier in opwww.werkenbijtauw.nl/traineeship/aanmelden/. Tussen 24 en 27 maart hoor jij of je wordt uitgenodigd voor de Trainee Selectiedag in Deventer. Na de selectiedag bieden wij 15 deelnemers een traineeship aan. Vanaf mei 2015 kun jij in dienst zijn bij Tauw!

Interesse? Meld je nu aan!

Word jij de opvolger van één van de huidige trainees?

Brian, trainee bij Tauw: ‘Tauw investeert in haar medewerkers, het traineeship heeft mij de kans gegeven Tauw snel te leren kennen en een netwerk op te bouwen’

Leontien, trainee bij Tauw: ‘De juiste mix van zakelijk en informeel maakt Tauw een prettige werk- en leeromgeving’




STAR CONSULTANCY CASTLE 23 EN 24 APRIL



Ben jij ambitieus, analytisch sterk en sterk sociaal vaardig? Heb jij interesse in strategy consultancy en ben jij een master of derdejaars bachelor student? Dan is Consultancy Castle 2015 het evenement voor jou!

Op 23 en 24 april krijg jij de mogelijkheid om kennis te maken met McKinsey, Bain & Company, OC&C Strategy Consultants, Strategy&, Roland Berger en AT Kearney tijdens workshops, presentaties, diners en informele activiteiten op Landgoed Duin en Kruidberg. Daarnaast kan je op 17 april een Consultancy Castle 2015 kick-off training van BCG bijwonen. Voor dit evenement is Consultancy Castle op zoek naar 24 topstudenten uit heel Nederland.

Dus is strategy consulting jouw volgende strategische stap? Meld je dan voor 27 maart aan voor hét consultancy event van het jaar op http://consultancycastle.nl/aanmelden

https://www.youtube.com/watch?v=hXR3kfHcpn4&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/consultancycastle

Partners