Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Extern Mei

07/05/2015

Business Course Witteveen+Bos


Witteveen+Bos business course Masterplan Jakarta - 10 juni 2015
Heb je altijd al willen weten hoe het is om bij een ingenieursbureau te werken en mee te denken over de hoogwaterbescherming van Jakarta: het ontwerp van de nieuwe waterkering? Een veelzijdig internationaal project met zowel waterbouwkundige, geotechnische, verkeerskundige èn constructieve aspecten in een metropool met een miljoenenbevolking. Een van werelds grootste waterbouwkundige projecten!

Met een team bestaande uit studenten van diverse richtingen ga je aan de slag met dit complexe vraagstuk. Daarnaast maak je direct kennis met ons met het oog op bijvoorbeeld je stage, afstudeeropdracht of baan.

Wie zoeken we?
Ben jij in de eindfase van je academische studie civiele techniek, bouwkunde, construction management and engineering, systems engineering, policy analysis & management of transport, infrastructure & logistics of heb je affiniteit met één van deze vakgebieden én ben je daarnaast ondernemend, creatief, enthousiast en vind je het leuk om samen te werken met anderen, meld je dan nu aan! Schrijf je voor maandag 1 juni in via www.witteveenbos.nl/nl/business-courses


Inhouse dag Arcadis

De succesvolle ARCADIS Inhouse dag is al toe aan zijn tweede lustrum, en vindt plaats op dinsdag 9 juni 2015. LET OP: Dit in tegenstelling tot de eerder gecommuniceerde datum van 11 juni.
Omdat het een speciale editie is gaan we deze dag een aansprekend project van ARCADIS bezoeken, en daar wil jij natuurlijk bij zijn!

Studenten die deze dag al eerder bijwoonden kenmerken deze dag o.a. als "Deze Inhouse dag heeft mij zoveel kennis gebracht over hoe het er binnen ARCADIS aan toe gaat!" en "Ik heb er ver (6 uur) voor moeten reizen, maar het was een zeer geslaagde dag!" en "Erg interessant om met experts uit mijn vakgebied te praten, dit heeft mij zeker gemotiveerd.'

Ook dit keer ligt de organisatie in de handen van het team recruitment en zal deze dag starten op ons kantoor de Eempolis direct naast het NS-station in Amersfoort. De Inhouse dag is bedoeld voor studenten en pas afgestudeerden die ARCADIS beter willen leren kennen. Zij dienen een technische achtergrond te hebben en zich op dit moment in het laatste jaar van zijn of haar studie (bachelor of master) te bevinden of net afgestudeerd te zijn.
Voor deze Inhouse dag is er plaats voor maximaal 25 studenten. Zij krijgen gedurende de dag de kans om sfeer en cultuur te proeven bij ARCADIS.

Het programma is geheel verzorgd en start om 8.30 uur en bestaat o.a. uit presentaties, een projectbezoek en het deelnemen aan een casestudy. Inhoudelijk zullen we vooraf geen informatie verstrekken. Dit wordt gecommuniceerd bij de definitieve uitnodiging. Vanaf 18.00 uur is er een afsluitende borrel, waarbij Arcadianen aanwezig zullen zijn.

Wat vragen wij?
Je dient een technische achtergrond te hebben en je op dit moment in het laatste jaar van je studie (bachelor of master) te bevinden. Heb je net je studie afgerond dan ben je ook van harte welkom. Met deze opleidingen kun je bij ARCADIS terecht.
Om de Inhouse dag goed te kunnen volgen en actief te beleven is beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Wat bieden wij?

Een leuke, interessante en actieve dag, waarbij je spreekwoordelijk in de keuken kan kijken in de in- en externe werkomgeving van ARCADIS. Naast dat je kennis gaat maken met Arcadianen zul je ook deze dag studenten ontmoeten van andere hbo-scholen en universiteiten waarmee je actief aan de slag gaat met een opdracht.

ARCADIS is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en adviesorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. In samenwerking met onze klanten leveren we uitzonderlijke en duurzame resultaten door de toepassing van ontwerp, advisering, engineering, project- en management diensten. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Aanvullende informatie
Je kunt letterlijk laten zien waarom juist jij deze dag erbij moet zijn! Dit kun je doen d.m.v. een filmpje in te sturen waarin je jezelf voorstelt. Een brief of filmpje met CV is verplicht. Indien je via een filmpje wil solliciteren adviseren wij je om in een worddocument de link van de film te zetten (bijv. Youtube) en het document te uploaden bij jouw sollicitatie.
Aangezien er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, zijn wij genoodzaakt een selectie te maken. Om die reden behandelen wij jouw aanmelding als een sollicitatie.

Let op: aanmelden is mogelijk tot en met dinsdag 26 mei 2015 (9.00 uur).
Uiterlijk woensdag 3 juni, zullen wij je via e-mail laten weten of je daadwerkelijk kunt deelnemen.

Neem voor meer informatie over de ARCADIS Inhouse dag contact op met Marianne Wagner, assistent recruiter, telefoonnummer 06-11564528 of via e-mail marianne.wagner@arcadis.nl Praat mee via Twitter #ihdanl en deel dit bericht middels de share-knoppen onderaan deze vacature

Partners