Bestuur

Verenigingsjaar 125

Het bestuur van Het Gezelschap "Practische Studie" bestaat uit 7 studenten die een studiejaar lang zich fulltime inzetten voor de vereniging.  Aan het begin van een nieuw collegejaar wisselt het bestuur.  

Bestuur 125 van Het Gezelschap "Practische Studie" is voor het academisch jaar 2018-2019 als volgt geconstitueerd:

Voorzitter Bart Bravenboer
Secretaris Martijn Jansen
Penningmeester Sanny Toonen
Commissaris Intern Marguérite Willemsen
Commissaris Onderwijs Bachelor Koen van Asselt
Commissaris Onderwijs Master Laura Nouguès
Commissaris PR & Excursies Sunar Sutarto Hardjosusono

 

 

Voorzitter
Bart Bravenboer

 
 

Ik ben Bart Bravenboer, 21 jaar en derdejaars student Civiele Techniek. Oorspronkelijk kom ik uit Zoutelande, de verste uithoek die Nederland maar beslaat. Maar voor de afgelopen 3 jaar trots inwoner van het mooie Delft. Dit jaar zal ik mijn studie tijdelijk stoppen en me volledig inzetten voor onze mooie studievereniging. Ik zal dit jaar de Voorzitter zijn van de Vereniging. Binnen mijn bestuur zal ik me vooral bezig houden met vergaderingen leiden en naar buiten toe zal ik het gezicht zijn van de Studievereniging. Ik heb er ontzettend veel zin in en vertrouw erop dat ons bestuur er een fantastisch jaar van gaat maken!

Mocht je ergens een vraag over hebben, ik zal altijd voor jullie proberen klaar te staan! Je kan altijd langslopen of een mailtje sturen naar:

Secretaris
Martijn Jansen

 

Hallo iedereen!

Ik ben Martijn Jansen, 21 jaar en vierdejaars student Civiele Techniek. Aankomend jaar zal ik mij inzetten als secretaris voor Het Gezelschap "Practische Studie". Ik ben verantwoordelijk voor de planning, verzorg voor het grootste gedeelte het contact binnen en buiten de vereniging en nog een heleboel andere dingen.

Na de afgelopen drie jaar verschillende commissies te hebben gedaan, heb ik ontzettend veel zin om me als bestuur een jaar lang in te zetten voor deze prachtige vereniging.
Ook zal ik me dit jaar als lid van de FSR (facultaire studentenraad) bezig houden met het verbeteren van de faculteit.

Voor vragen, opmerkingen of een leuk verhaal kan je altijd langs de balie lopen of mailen naar  

Penningmeester
Sanny Toonen

 

Mijn naam is Sanny Toonen, 22 jaar en alweer 4e jaars student Civiele Techniek. Dit jaar zet ik mijn studie een jaartje op pauze en zal ik mij inzetten als penningmeester van Bestuur 125 van Het Gezelschap "Practische Studie". Dat houdt in dat ik mij een jaar lang bezig zal houden met de financiën van de vereniging. Onder toezicht van de KVC en met hulp van ons PR koppel zal ik zorg dragen voor een financieel gezonde vereniging.

Heb je een vraag of gewoon zin in een praatje? Je kunt altijd langskomen of mailen naar:

Commissaris Intern
Marguérite Willemsen

 

Mijn naam is Marguérite Willemsen, ik ben 21 jaar en inmiddels alweer 4e jaars Civiele Techniek. Dit jaar zal ik binnen het bestuur van Het Gezelschap "Practische Studie" de functie Commissaris Intern op mij nemen! Dit houdt in dat ik me ontferm over de promotie, de ICT en de website van de vereniging. Daarnaast zal ik samen met Sunar, het PR-koppel van PS vormen en zullen wij contact leggen met bedrijven in de Civiele Techniek sector voor mogelijke samenwerking. Wellicht heb je al gehoord van het Delft Career Platform, dit is een samenwerking tussen 5 studieverenigingen in Delft, waar ik vanuit PS in de Raad van Toezicht zit. Ik zal me dus met veel verschillende aspecten van de vereniging bezighouden en dit vind ik juist zo leuk aan mijn functie!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kan je me altijd aanspreken of mailen naar  

 

Commissaris Onderwijs Bachelor
Koen van Asselt

 
 

Ik ben Koen van Asselt, 20 jaar en dit jaar de Commissaris Onderwijs Bachelor van Het Gezelschap “Practische Studie”. Mijn roots liggen in Driehuis, een klein dorpje in de buurt van IJmuiden. Mijn derde jaar Civiele Techniek is net begonnen en ik heb het hartstikke naar mijn zin! Zo erg naar m’n zin dat ik er graag nog een jaartje achter aan plak voor een bestuursjaar bij PS. Als Commissaris Onderwijs is het mijn taak om de mening van student over te brengen bij de docenten. Dit kunnen klachten, problemen of opmerkingen zijn over een vak, maar complimentjes worden ook met open armen ontvangen. Ik zal mij vooral focussen op de kwaliteit van de opleiding binnen de Bachelor.

Voor vragen, opmerkingen of complimenten kun je mij altijd bereiken op mijn mail bachelor-ps@tudelft.nl, of kom gewoon gezellig langs bij de balie!

Commissaris Onderwijs Master
Laura Nougu
ès

 
 

Hoi hoi. Ik ben Laura Nouguès, vijfdejaars Civiel student en 22 jaar oud. Dit jaar zal ik me inzetten als Commissaris Onderwijs Master. Dit betekent dat ik me bezig zal houden met het evalueren en verbeteren van de minors, de keuzevakken en de BEP. Heb je nog vragen over je masterkeuze? Dan kan je natuurlijk ook bij mij langs komen. Naast alle onderwijs gerelateerde dingen ben ik vaak in PSOR te vinden, als het schakelstuk tussen beide besturen.

Je kan altijd naar me toe komen met problemen, klachten of om een leuke mop te vertellen. Ik ben dagelijks te vinden op PS en als ik er even niet ben, kan je mailen naar master-ps@tudelft.nl.

Commissaris PR & Excursies
Sunar Sutarto Hardjosusono

 
 

Mijn naam is Sunar Sutarto Hardjosusono. Ik ben 22 jaar en op dit moment vierdejaars student civiele techniek. Dit jaar zal ik de commissaris PR & Excursies zijn bij Het Gezelschap "Practische Studie". Dit houdt in dat ik met bedrijven in contact zal zijn voor samenwerkingen met PS om voor iedereen symposium, lezingen, excursies en bedrijvendagen aan te kunnen bieden. Hiernaast zal ik ook 4 commissies begeleiden als adviesgever vanuit het bestuur. Mocht je vragen hebben dan kan je mij altijd bereiken op mijn e-mailadres of mij aanspreken op PS.

Pedels

De pedels ondersteunen het bestuur in al haar studentikoze activiteiten, maar zijn daarnaast ook vertrouwenspersoon van de (commissie)leden van Het Gezelschap "Practische Studie". Ze voorzien het bestuur van het nodige commentaar zodat deze haar taak optimaal kan uitvoeren.

 De pedels van het Bestuur 125:

Pedel  Reinier Jonker
Vice-Pedel  Ruth Korthals Altes
   

De pedels zijn te bereiken via:

 

 

Sponsoren

  • Arcadis
  • Rijkswaterstaat
  • Fluor
  • VolkerWessels
  • BAM
  • Ingenieursbureau Den Haag
  • Max Bögl
  • Ballast Nedam

Realisatie: verenigingenweb