Lustrum

Lustrum Commissie

Lustrum 25

Dit jaar viert PS haar 125e verjaardag, ofwel haar 25e lustrum. Om dit te vieren is vorig jaar de 25e Lustrum Commissie van PS opgericht. Met als thema “Stalen Zenuwen” proberen zij dit jaar onvergetelijk te maken. Dit jaar zullen er net zoals in voorgaande lustra veel verschillende activiteiten georganiseerd worden, van lezingen, excursies tot feesten en spannende stunts, niets is te gek.

Nu het inmiddels al ver in februari 2019 is, is het lustrumjaar alweer halverwege. Tot nu toe is er in een eerste lustrumweek onder andere van de faculteit gesprongen en heeft men kunnen dineren in de Oude Kerk! Ook heeft eind november het lustrumgala plaats gevonden in Kasteel Aldendriel. Na deze geslaagde activiteiten zijn de verwachtingen voor de tweede lustrum week hoog. Waar gaan we nu heen en wat voor spannends valt er nu te beleven? Ook dit is deels bekend. In de eerste week van juni zal de grootse première van de Documentaire van PS zijn, gemaakt door de Documentaire Commissie (DoCo). Daarnaast zal er een actief leden weekend georganiseerd worden voor alle enthousiaste PS’ers en de week zal afgesloten worden met de Alumnidag. Wat daartussen nog gaat gebeuren zal nog bekend gemaakt worden.

De commissie die dit organiseert bestaat momenteel uit acht commissieleden en twee QQ’ers. De taakverdeling is als volgt:

Voorzitter                                         Job Knoop

Secretaris                                        Ron Slegers

Penningmeester                              Christa Winterman

Commissaris Extern                         Ruth Korthals Altes

Hoofd Acquisitie                                Laurens Visser

Commissaris Logistiek                      Joost Trommelen

Commissaris Promo                          Nadine Tiessen & Thomas Nieuwhuis

QQ’ers                                               Bart Bravenboer & Martijn Jansen

 

In de twee jaar dat ‘wij’ bij elkaar zijn hebben we al een behoorlijke geschiedenis opgebouwd. Ooit zijn wij op de grote markt met zes commissieleden begonnen. Met deze 6 is er inmiddels lang geleden een VeBo georganiseerd. Dit was de eerste echte test van de samenwerking van deze nieuwe commissie. Er moest voor bijna twintig man een maaltijd op tafel gezet worden! Dit bleek het begin van een machtig mooi eerste jaar. Helaas hebben wij van een aantal van de originele zes afscheid moeten nemen door enkele onvoorziene gebeurtenissen. Vanaf dat moment was het komen en gaan voor de nieuwe en oude commissieleden. Ondanks dit vele geschuif in de commissie en natuurlijk de switch van QQ’ers aan het begin van het nieuwe collegejaar is er toch een hechte groep ontstaan en is men altijd wel in voor een grap tijdens werkavonden, zuipavonden of gewoon een vergadering. Bij commissieuitjes van PS zijn we er altijd  bij en ook op andere activiteiten laat er altijd wel iemand van ons zijn/haar gezicht zien. Wij hebben ongelooflijk veel zin in het komende half jaar en werken keihard aan het neerzetten van een epische tweede lustrumweek.

Sponsoren

  • Tideway
  • Fluor
  • Jelmer
  • Fugro
  • Arthe Civil & Structure
  • Max Bögl
  • Allseas
  • BAM

Realisatie: verenigingenweb